6 Ekim 2017 Cuma

Hangi Burç Hangi Kitabı Okumalı?

UYARI!   Bu yazımız oldukça eğlenceli ve kitap önerileriyle dolu.

   BALIK burcundan başlayalım isterseniz. Balık burçları sempatik ve hassas oldukları için Goethe'den Genç Werther'ın Acıları adlı kitabı okuyabilirler. Bu tarzda kitapları okuyabilirsiniz. Balık burçları Goethe ile uyumlusunuz. Adı enteresan yazar komik. :D

   KOVA burcundan devam edelim.. Kova burcu olan insanlar genelde entelektüel ve idealisttir. Bu bağlamda size önereceğim bir kitap var. Stephen Hawking'den Zamanın Kısa Tarihi tam size göre bence. Okurken kendinizi bulacaksınız. Sıkılmayacağınızdan eminim. İyi okumalar. :)

   OĞLAK burçları burada mı? Oğlaklar çok çalışkan ve güvenilirdirler.. Oğlaklara önerim ise Chuck Palahniuk'tan Dövüş Kulübü tam size göre. Kitabı okurken yaşayacaksınız. iyi okumalar. :)

   YAY burcundan devam ediyoruz.. Yay burçları neşeli ve felsefik bir kişiliğe sahiptirler. Yay burçlarına önerim ise Friedrich Nietzsche'den Böyle Buyurdu Zerdüşt. Tam yaylara göre bir eser. İyi keyifli okumalar. :)

   AKREP burçları sıra sizde arkadaşlar.. Akrepleri nasıl biliriz? Cazibeli ve dikkatlidirler. Sizin kitabınız ne? Ne seversiniz siz. Tabii ki de dikkatli bir kişiliğiniz olduğu için Stefan Zweig'den Satranç sizin kitabınız. İyi ve keyifli okumalar. :)

   TERAZİ burcuna geldik.. Teraziler oldukça çekici ve uyumlu insanlardır. Size önerebileceğim çok kitap var. Diğer burçlara da vardı lakin ince eleyip sık dokuduk ve hepinize bir kitap seçtik. Sizin kitabınız ise Mülksüzler.. Yazarı ise Ursula LeGuin. İyi ve keyifli okumalar. :)

   BAŞAK burçları sizdeyiz şimdi de.. Başaklar oldukça şık ve titizdirler. Sizin ruh halinize göre çok iyi bir kitap biliyorum. Mükemmel Olmamanın Hediyeleri adlı eser. Yazarı ise Brene Brown. Çok keyif alacaksınız. İyi okumalar. :)

   ASLAN burçları neredesiniz? Cömert ve fedakar aslanlar.. Sizin için çok özel bir seçim yaptık. Yusuf Atılgan'dan Aylak Adam. Tam size göre bir roman. Okuyun dediğimi anlayacaksınız. Keyif verici güzel okumalar diliyorum. :)

   YENGEÇ ahalisi şimdi size geldik. Sizler çok anaç ve yaratıcısınız. Sizin kitabınızı seçmek oldukça zor oldu bizim için. Bu satırları yazarken seçim için ayırdığım zaman geliyor aklıma.. Sizin kitabınız ise Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu. Yazarı ise Stefan Zweig.. Keyif verici güzel okumalar diliyorum. :)

   İKİZLER burcu burada mısınız? İkizler burcu mantıklı ve zekidir lakin ben mantıklı ve zeki olmayan ikizler burcu tanıyorum.. İkizleri çözmek zordur. Bu yüzden mantıklı ve zekidir tanımı tam oturmamış ikizlere. Sizin kitabınızı seçmekte çok zorladı bizi. Size önerim Albert Einstein'dan Fikirler ve Tercihler. Güzel okumalar. :)

   BOĞA burcuna gelmişiz şimdi de.. Boğalar siz çok kararlı ve yeteneklisiniz. Haa bir de inatçı. Size seçtiğimiz kitapta tam size göre. Nikos Kazancakis adlı yazardan Zorba. Keyifli okumalar diliyorum. :)

   KOÇ burcuna geldik şimdi de.. Koçlar eğlenceli insanlardır. Koçlar lider özelliklidir. Öncü ve maceracı olarak bilinirler. Sizin kitabınızı seçmek pek zor olmadı aslında. En kolay sizin kitabınızı seçtik. Kolay seçmemiz sizin basit insan olduğunuz anlamına gelmesin sakın ha. :D Sizin kitabınız ise Adam Fawer'dan Olasılıksız.. Tam size göre bir kitap. Keyif verici güzel okumalar diliyorum şimdiden. :)


  • Burada burç özelliklerinize göre kitap önerdik sizlere. Yorumlarımızdan ötürü kusura bakmayın. Sizleri seviyoruz. Bu yazıyı iki kişi hazırladığımız için çoğul olarak konuşuyoruz. Takipte kalınız. İyi güzel kitaplı günler diliyoruz hepinize. :)



4 yorum:

  1. Satranç okudum akrep burcuyum İsabetli bir öneri olmuş:)

    YanıtlaSil
  2. Bende çok beğendim. Oğlak burcuyum. Dövüş kulübü adlı kitabı çok sevdim.

    YanıtlaSil